Ik wordt gevraagd in te loggen, maar ik heb geen Z login

Om toegang te kunnen krijgen tot het Content Management Systeem van Ipsum wordt u inderdaad gevraagd in te loggen. Door met uw persoonlijke login in te loggen wordt Ipsum precies naar uw wensen en bevoegdheden ingesteld. U kunt dan snel starten met de werkzaamheden voor ogen heeft.

Z login
Ipsum is toegankelijk gemaakt met Z login - de zekere keuze voor een veilge toegang. Hierbij wordt u gevraagd om met uw persoonlijke combinatie van een gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen.

Nog geen login
Wanneer u nog niet in het bezit bent van een Z login, kunt u ook geen toegang krijgen tot het CMS van Ipsum. Om wel te kunnen inloggen zult u zich eerst dienen te registreren voor uw persoonlijke Z login. Ga hiervoor naar www.zlogin.nl en klik op ‘Registreren’. In enkele minuten beschikt u over een Z login.

NB: Om toegang te kunnen krijgen tot Ipsum heeft u naast een Z login ook de juiste autorisaties nodig. Deze zullen door Emma Portal Solutions moeten worden ingeregeld. Om dit realiseren hebben wij enkele uw gebruikersnaam nodig. U kunt deze via de contactpersoon binnen uw bedrijf doorgeven aan Emma Portal Solutions.

Vergeten login
Het kan gebeuren dat u al wel een Z login heeft, maar dat u hiervan de gebruikersnaam en/of wachtwoord bent vergeten. Dit is geen probleem. U kunt 24/7 uw vergeten gebruikersnaam en/of wachtwoord opvragen. Ga hiervoor naar www.zlogin.nl en klik op ‘Wachtwoord vergeten’.

Support
Heeft dit antwoord uw vraag niet beantwoord, kunt u contact opnemen met ZET solutions.

dinsdag 4 augustus 2009