Ik wil de interactiviteit op mijn website verhogen

De tijd dat online communicatie enkel één richting opging ligt al tijden achter ons. Tegenwoordig bestaan websites niet alleen om informatie te voorzien aan haar bezoekers, maar ook om deze bezoekers actief te laten deelnemen aan de informatievoorziening. Ipsum biedt u meerdere mogelijkheden om deze interactiviteit op uw website gestalte te geven.

Stellingen voorleggen aan bezoekers
U kunt op uw website de mening vragen aan uw bezoekers over stellingen, die voor uw organisatie actueel zijn. Met behulp van Ipsum kunt u eenvoudig dergelijke stellingen plaatsen, waarbij de reacties van bezoekers automatisch vertaald worden in bruikbare resultaten. U kunt deze resultaten vervolgens weer gebruiken in uw communicatie.

Formulieren voor aanmeldingen of enquêtes
U kunt op uw website bezoekers de mogelijkheid geven om zich aan te melden voor events, nieuwsbrieven of abonnementen door het laten invullen van online formulieren. Met behulp van Ipsum kunt u formulieren samenstellen en plaatsen, waarbij de resultaten u gebundeld en in een handzaam formaat worden aangeboden. Ook geschikt voor het afnemen van online enquêtes.

Bezoekers laten reageren op uw website
U kunt uw bezoekers de mogelijkheid geven om direct te reageren op de informatie die u op uw website heeft geplaatst. U peilt hiermee de mening van uw bezoekers welke u kunt gebruiken in uw organisatie of in uw verdere online communicatie.

Forum om discussies te faciliteren
Wanneer u uw bezoekers werkelijk betrokken wilt krijgen bij uw website, kunt u overwegen een forum in te zetten. Uw bezoekers hebben de mogelijkheid met elkaar in discussie te gaan. U website trekt meer bezoekers en u weet wat er speelt door de discussies te volgen.

Meer info?
Voor meer informatie kunt u de FAQ’s doornemen die gaan over de bovenstaande functionaliteiten of u neemt contact op via commercie@zetsolutions.nl of 0320-269999

dinsdag 4 augustus 2009