Ik heb de juiste autorisaties, maar kan afgeschermde pagina’s niet zien

Wanneer u zich in het onderdeel ‘Pagina bewerken’ bevindt, wordt uw website binnen het CMS weergegeven zoals de bezoekers van uw website deze ook zien. U heeft dus binnen het CMS direct de mogelijkheid om door uw website te klikken als ware u een bezoeker van uw eigen website bent.

Afgeschermde pagina’s inzien
De weergave van de website is beperkt tot hetgeen een niet-ingelogde bezoeker kan zien. Dit betekent dat pagina’s waarvoor ingelogd moet worden niet direct via de weergave van uw website zichtbaar zijn. Wilt u deze pagina’s toch inzien, dan is dit mogelijk door via de navigatiemogelijkheden van ‘Site structuur’ de door u gewenste pagina op te zoeken. U kunt ‘Site structuur’ links op uw scherm vinden.

NB: Bevinden zich op de door u opgezochte pagina portlets die op hun beurt ook zijn afgeschermd, dan krijgt u voor deze portlets de melding dat u niet geautoriseerd bent om die informatie te zien.

Afgeschermde pagina’s bewerken
Ondanks dat u bepaalde afgeschermde onderdelen niet direct via de weergave van uw website kunt inzien, heeft u uiteraard wel de mogelijkheid om deze onderdelen te bewerken. Wanneer u de door u te wijzigen pagina opgezocht heeft en klikt op de tab ‘Wijzigen’, kunt u de pagina net als elke andere pagina bewerken.

Support
Heeft dit antwoord uw vraag niet beantwoord, kunt u contact opnemen met ZET solutions.

dinsdag 4 augustus 2009